bul

Idrottslaget

   

Barnestemne 21. mai

Her finn du invitasjonen til stemnet for dei som er litt for unge til å vere med på elitestemnet. Barnestemnet går av stabelen 21. mai!

Les mer
Elitestemne på Bislett i mai!

Her finn du invitasjon til elitestemnet Norwegian Grand Prix Oslo den 22. mai

Les mer
Viktige datoar for 2014

Her kan du finne nokre viktige datoar for våren og sommaren 2014!

Les mer
Lik oss på Facebook!

Idrottslaget har ei facebook-side der det ofte blir lagt ut nyheiter, beskjeder om trening og konkurransar samt anna nyttig informasjon. Å følge BUL på facbook er dermed ein super moglegheit til å følgje med på kva som føregår i klubben til ein kvar tid. Du finn oss ved å søkje på IL i BUL!

Team Helly Hansen 2014

No startar eit nytt og spennande mellomdistanseprosjekt for ungdom mellom 13 og 15 år!

Les mer
50 000 kroner i stipend til BUL
Les mer

IL i BUL er noko meir enn berre eit idrettslag - vi er ein stor, sosial og inkluderande klubb med treningstilbod til absolutt alle! Vi jobbar mot rasisme og rusbruk og har svært kompetente trenarar som skapar godt miljø og sunne haldningar. Dei to fremste utøvarane våre, Jays N'Dure og Ezinne Okparaebo, er blant dei som er gode førebileter for alle våre flotte og flinke utøvarar i alle aldrar.

Tidsskjema ope klubbmeisterskap på Bislett Stadion onsdag 17. juni
Les mer
Ei fantastisk gåve til Groruddalen!

Ezinne Athletics og IL i BUL har den store gleda av å avsløre at vi har motteke 1,5 millionar kroner frå Sparebanstiftelsen til å bygge «Friplassen», eit mini-friidrettsanlegg, i Groruddalen. Friplassen kan brukast til aktivitet for alle barn i Groruddalen og skal meir spesifikt brukast til treningar for prosjektet Ezinne Athletics. Dette gir oss ein sjeldan sjanse til å spreie idrett og glede der Ezinne og mange av IL i BUL sine utøvarar har vakse opp.

Vi gler oss svært til å komme i gang med å få minoritetsjenter inn i friidretten. Ei stor takk til Sparebankstiftelsen som gjer denne draumen mogeleg!

DNB idrettsleker

Vil du springe fort, kaste langt og hoppe høgt?

Les mer
Ikkje barnetreningar i veke 8 grunna vinterferie

Gjelder for alle grupper yngre enn dei som er fødde i 2001.

Nadia Assa og Astri Herzeth heidra på friidrettsgalla
Les mer
15. januar 2015 er siste frist for innmelding denne terminen til IL i BULs barnegrupper!

Torsdag 15. januar er siste frist for nye medlemer til å melde seg inn i Idrottslaget og starte på barnetreningar denne terminen. Innmeldinga skjer på www.bul.no- forsida i høgremenyen - «meld deg inn». Alle må betale medlemskontingent og treningsavgift for denne terminen dersom de skal trene med BUL denne våren. Kontingent og treningsavgift kjem på to ulike giroar i løpet av januar/februar. Frå 15. januar og til 1. august har vi igjen inntaksstopp på alle barnegrupper for barn fødde 2001 og tidlegare. Til dei andre gruppene kan ein melde seg inn gjennom heile året. Kurs for de aller yngste startar opp igjen etter påske (2009/2010).

NB! Endring i treningsstad for gruppa 2001-2003: onsdagar blir det trening frå Majorstua skole - gymsalen der. Både inne- og utetrening! Utvida treningstid frå kl. 17.00 til ca. kl. 19.00.